facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Minister of Defence met with representatives from the Senior Security and Defence Studies of the Republic of Serbia

Minister of Defence met with representatives from the Senior Security and Defence Studies of the Republic of SerbiaMinistri i Mbrojtjes realizoi takim me përfaqësues të Studimeve të Larta për Siguri dhe Mbrojtje nga Republika e Serbisë Министерот за одбрана оствари средба со претставници од Високите студии за безбедност и одбрана од Република Србија

Yesterday, 30.03.2015, the Minister of Defence of the Republic of Macedonia, Zoran Jolevski, met with the representatives from the delegation of the Senior Security and Defence Higher Studies of the Military Academy from the Republic of Serbia. At the meeting, Minister Jolevski said that the cooperation between the military academies of Macedonia and Serbia is […]