facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail
Baner_Ohrid-

Шекеринска од Воената академија: Со НАТО поддршка градиме напредни капацитети за кризни состојби кои се инвестиција во заштитата на човечкото здравје и на човечкиот живот

Shekerinska nga Akademia Ushtarake: Me mbështetjen e NATO-s ndërtojmë kapacitete të avancuara për situata krize të cilat janë një investim në mbrojtjen e shëndetit të njeriut dhe jetës njerëzore Шекеринска од Воената академија: Со НАТО поддршка градиме напредни капацитети за кризни состојби кои се инвестиција во заштитата на човечкото здравје и на човечкиот живот

„Ако пред некоја недела ја добивме првата директна поголема помош од НАТО во форма на респиратори и дополнителен медицински маттеријал, денеска имаме шанси да видиме дека НАТО инвестира и во напредни технологии кои што ќе ни дадат дополнителен инструмент да се справуваме со кризните состојби“, рече министерката за одбрана, Радмила Шекеринска на денешното отворање на […]